Насіння канабісу: нестандартне застосування

Конопля не тільки , а й у всьому світі є наркотичною речовиною, тому знаходиться під забороною. Доставка при цьому буде здійснюватися поштою або кур’єром в непрозорому пакеті без будь-яких розпізнавальних знаків. Хочемо порекомендувати семки конопли

Корисні властивості культури

Марихуана, а точніше її насіння, сприятливо позначаються на травленні, роботі серцево-судинної, а також інших систем, необхідних для нормальної життєдіяльності людини.

Купити насіння цієї рослини в медичних цілях варто тому, що:

імунна система стане міцнішою;

покращиться робота серцево-судинної системи, ризик розвитку тромбозу і атеросклерозу знижується. Це стало можливо завдяки вмісту у великій кількості магнію і калію;

нормалізується рівень гемоглобіну в крові;

запобігається розвиток онкології;

поліпшується робота шлунково-кишкового тракту;

детоксикація організму;

має протизапальну, бактерицидну і протипаразитну дію;

допомагає поліпшити пам’ять, підвищити концентрацію, нормалізувати сон;

запобігає розвитку хвороб печінки;

може бути використаний в терапії недуг сечостатевої системи;

не викликає ожиріння, навіть навпаки, допомагає схуднути;

корисний для чоловіків;

великий вміст омега-3 дозволяє повернути пружність шкіри, блиск волоссю і твердість нігтям;

доведено ефективність в боротьбі з дерматологічними хворобами та ін.

Такий широкий спектр дій посприяв тому, що конопляне насіння корисно включити в свій раціон на постійній основі вегетаріанцям, людям, що займаються спортом, а також жінкам, які перебувають в очікуванні дитини.

Застосування в кулінарії

На продаж Насіння конопель накладено заборону, якщо їх планується використовувати в наркотичних цілях. Але в якості кулінарної спеції речовина дозволено. Так, його використовують у вигляді масла і насіння.

Перед приготуванням страв потрібно врахувати той факт, що насіння марихуани тверді, тому їх попередньо слід проростити або перемолоти в кавомолці. Але заздалегідь треба їх промити, перебрати і просушити. Вони знайшли широке застосування в кулінарії, оскільки у них приємний горіховою смак і легка гіркота.

Найбільшою користю володіють пророщені насіння. Їх можна додати в салат, приправлений маслом і спецією. Крім цього, конопляне насіння добре поєднується з іншими насінням, які додають разом з фруктами в сиру кашу. Щоб приготувати таку страву потрібно:

на ніч залити водою насіння конопляне, кунжутне, лляне і соняшнику. Вранці добре промити і подрібнити блендером з будь-якими улюбленими фруктами;

при цьому густоту можна регулювати за допомогою додавання рідини;

за смаком додати можна мед, а також спеції.

Крім каші, використовувати можна насіння для приготування коктейлю, смузі та ін.корисних страв. Вони настільки корисні, що підходять для панірування котлет, заварювання чаю, додавання в тісто для млинців і оладок. Але, щоб користь була очевидною, слід знати, які сорти підходять для такого вживання.