Мясо або китайська підробка продукту?

158

29.01.2016

Для жителів Китаю немає нічого неможливого. Ці люди вміють підробляти все, що завгодно. Приміром, якщо шматок низькоякісної свинини або курятини потрапить в руки до справжньому професіоналу, то він може перетворитися на дорогий яловичий стейк. На жаль, це не тільки обман, але і величезну шкоду для здоров’я. Пропонуємо ознайомитися з процесом підроблення м’яса в Китаї.

Етапи виробництва

Насамперед потрібно взяти рідкий екстракт яловичини (Zeng Xiang Ji).

Препарат розфасований по пакетиках.

Одного пакетика вистачить для того, щоб перетворити великий шматок свинини в дорогу яловичину: екстракт знищить характерний запах свинячого м’яса всього за 1,5 години.

Подібний кулінарний секрет використовується кухарями ресторану національної кухні, розташованого в місті Хэфей. Смак і аромат підробленого м’яса нічим не відрізняється від тих, які відчуваються при дегустації натуральної елітної яловичини.

Попередження

Медики не схвалюють вживання страв з такої «яловичини». М’ясний концентрат є потужним канцерогеном (провокує онкологічні захворювання). Туристам, які відвідують Китай, рекомендується відмовитися від поїдання яловичого м’яса, приготованого місцевими кухарями.

Найкраще замовити в ресторані свинину або курятину, принаймні так ви вбережете свій організм від вживання підробленого і дуже шкідливого продукту.